انیمیشن بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی و اهمیت خانواده و انتقاد از نظام آموزشی

به لطف تحولات عرصه‌ی دیجیتال و رشد و ارتقای سطح کیفی انیمیشن‌ها، این روزها انیمیشن‌ها ابزار بهتری نسبت به فیلم‌ها برای انتقال برخی مفاهیم محسوب می‌شوند و شاهد آن هم تعداد انیمیشن‌هایی است که سالانه از سوی برندهای این حوزه روانه‌ی بازار می‌شوند. در این میان، آثار موفق ادامه‌دار می‌شوند. انیمیشن «بچه رئیس» محصول سال 2017 کمپانی دریم ورکس انیمیشن، از جمله این آثار بود که پس از رکوردشکنی در گیشه و استقبال مخاطبان و حتی کاندیدا شدن برای دریافت جایزه‌ی اسکار سری دوم آن ساخته شد.

ورود به دنیای بزرگسالان و مواجهه با مشکلات و سختی‌ها، دنیای کودکی را تغییر می‌دهد و موجب فاصله میان افراد می‌شود. بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی نیز روایتگر دنیای کودکانی است که پا به بزرگسالی گذاشته‌اند و به دلیل مشغله‌های بسیار از هم دور افتاده‌اند.

حضور نامداران دنیای انیمیشن در بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی

در انیمیشن بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی بار دیگر شاهد حضور تام مک‌گراث در مقام کارگردان هستیم. تام مک‌گراث که قسمت قبل را هم کارگردانی کرده بود. مک گراث یکی از شخصیت‌های برجسته‌ی انیمیشن سازی محسوب می‌شود که پیش از این سری انیمیشن‌های محبوب «ماداگاسکار» را هم کارگردانی کرده بود.

همچنین صداپیشگان مطرحی به جای شخصیت‌های داستان صحبت کرده‌اند از جمله آلک بالدوین، جیمی کیمل و لیسا کودرو. استودیوی شرکت دریم ورکس پیکچرز نیز تهیه‌کننده‌ی این مجموعه بوده است.

موسیقی متن عالی و خلق شخصیت‌های به یاد ماندنی

انیمیشن بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی از جنبه‌ی فنی اثری چشم‌نواز و دیدنی است. تماشای محیط‌های رنگارنگ، شنیدن موسیقی‌هایی که هنگام روایت داستان پخش می‌شود و صد البته طراحی شخصیت‌های ریز و درشت داستان موجب می‌شود مخاطب تا پایان این اثر را دنبال کند.

البته این عوامل موجب نشده این کارتون همچون قسمت نخست فروش بالایی داشته باشد. سری نخست این انیمیشن درآمدی نزدیک به 530 میلیون دلار داشت اما در قسمت دوم این درآمد به 150 میلیون دلار کاهش یافته است.

اهمیت خانواده و حفظ روابط خانوادگی

در بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی، «تیم» و «تد» که دو برادر ماجراجو و بانمک هستند دوران کودکی را پشت سر گذاشته‌اند و حالا هرکدام درگیر زندگی خود هستند و به‌خاطر مشغله‌های بسیار، از هم فاصله گرفته‌اند. این دوری و فاصله‌ی بین دو برادر مسئله‌ای است که ذهن تینا، فرزند کوچک‌تر تیم را مشغول کرده است و برای حل آن به این فکر می‌افتد تا از شرکت بچه‌ها کمک بگیرد و آن‌دو را به یک مأموریت سری بفرستد.

این انیمیشن تلاش می‌کند اهمیت خانواده و رابطه‌ی خوب بین اعضای آن را به نمایش بگذارد. این ویژگی در دیگر شخصیت‌ها نیز دیده می‌شود: رابطه‌ی صمیمی و برادرانه بین تیم و تد، رابطه‌ی خوب بین تیم و تاپیتا.

انتقاد از سیستم آموزشی در «بچه رئیس 2»

در کنار ویژگی‌های فنی و داستانی انیمیشن «بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی» شاهد انتقاد از نظام آموزشی فرزندان در مدارس هستیم. فضایی که در مدارس بر رقابت بیش از پیش بچه‌ها و کمی شدن تاکید دارد و نتیجه‌ی آن ایجاد فضای رقابتی بیش از اندازه و دشمنی بین بچه‌ها، رده‌بندی آزاردهنده‌ی آن‌ها، رفتارهای به‌شدت بیمارگونه و حتی بزرگسالی زودهنگام در کودکان می‌شود. شاید یکی از عوامل جدایی این دو برادر حضور در این نظام آموزشی بوده است که در آینده موجب جدایی دو برادر شده است.

ماجرای ماهی محبوب آقای کارگردان

تام مک‌گراث در کنار کارگردانی اثر در نگارش فیلمنامه نیز مشاکت داشته است که انتقاداتی را نیز به دنبال داشته است. یکی از شخصت‌های انیمیشن «بچه رئیس 2» ماهی محبوبی دارد که به گفته‌ی برخی منتقدان ادای دین آقای کارگردان به ماهی محبوبش است. مک‌گراث 10 سالی از این ماهی نگهداری می‌کرد و پس از مرگش تصمیم می‌گیرد یادی از او در این انیمیشن بکند.

«بچه رئیس 2: کسب‌و‌کار خانوادگی» را چطور ببینیم؟

این انیمیشن کمدی و جذاب را می‌توانید در رسانه کافه مدیا به طور رایگان و با بهترین کیفیت تماشا کنید. کافه مدیا به عنوان یک بستر VOD این امکان را در اختیار شما قرار داده است تا سینمای خود را به خانه ببرید و فیلم‌های محبوب‌تان را در سانس دلخواه و همراه خانواده یا به تنهایی تماشا کنید. کافه مدیا معتقد است علاقمندان به جادوی هنر هفتم باید بتوانند جدای از پرده نقره ای سینما هر جا و هر لحظه که بخواهند این امکان را داشته باشند که بتوانند به تماشای آثار محبوبشان بپردازند.